Sloopwerken

Uitstekende prijs-/kwaliteitsbalans

Slopen is een vak! Dat bewijst De Graaff Sloop- en Milieuwerken iedere dag. Een kwart eeuw ervaring, modern materieel en professionele medewerkers; dit zijn drie sterke troeven voor vakmanschap op hoog niveau. Daarbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

De Graaff Sloop- en Milieuwerken is actief op een breed werkveld, van utiliteitsbouw tot woningbouw. Ook de omvang van sloopprojecten varieert; van het neerhalen van een serre tot en met het volledig ontmantelen van een fabriekshal of zelfs het slopen van een verouderde woonwijk.

Wij nemen het hele traject uit handen: vanaf de aanvraag van de vereiste vergunningen tot en met de professionele afvoer van alle materialen volgens de wettelijke milieurichtlijnen en desgewenst de oplevering van bouwrijpe grond.

De Graaff Sloop- en Milieuwerken is onder andere gespecialiseerd in totaal- en renovatiesloop, monumentale sloop en circulaire sloop.

Totaalsloop

Bij totaalsloop wordt een gebouw of object in zijn geheel gesloopt. Door jarenlange ervaring weten wij hoe je kan slopen met zo min mogelijk overlast voor milieu en omgeving.

Renovatiesloop

Het komt steeds vaker voor dat gebouwen gedeeltelijk gesloopt moeten worden voor bijvoorbeeld een renovatie. Bij renovatiesloop moet er voorzichtig te werk worden gegaan. De Graaff Sloop- en Milieuwerken garandeert hierbij vakmanschap en ervaren medewerkers.

Monumentale sloop

Voor het (gedeeltelijk) slopen van monumenten is een speciale methode vereist. Dit komt doordat bepaalde onderdelen van een monumentaal pand vaak in originele staat behouden dienen te worden.

Circulair slopen

Circulair Slopen is het zodanig slopen, ontmantelen, demonteren en remonteren, dat de grondstoffen die vrijkomen, weer in andere projecten hoogwaardig worden toegepast. Circulair Slopen is zo een essentiële schakel in de Circulaire Economie. Wij zetten elke dag ons beste been voor om op deze manier zo duurzaam als mogelijk te werken aan een beter en verantwoord milieu.

Betrouwbaar

Of het nu gaat om totaalsloop, renovatiesloop of een monumentale sloop: een gestructureerd werkproces is een must. Onze betrouwbare planningen zijn daar op afgestemd. Opdrachtgevers weten bij ons van tevoren precies waar ze aan toe zijn.


Projecten

De Meester te Haarlem (Verspronckweg)

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij de gunning hebben gekregen voor het saneren...

Kantoor nabij Artis in Amsterdam

In Amsterdam gelegen naast Artis in een bijzonder mooie wijk met veel monumentale panden waar...

PCC Fabritius te Alkmaar

Deze school was getroffen door brand, onze opdrachtgever heeft ons gebeld gevraagd of wij direct...